NM

Norges Sparkesykkelforbund er glade for endelig å kunne si at det blir NM igjen, helgen 22.-24. april 2022! På bakgrunn av pandemien og at det ikke var noe NM i 2021, vil dette arrangementet fungere som NM 2021.  Dette blir et rent NM i «park-kjøring», eller kanskje bedre kalt rampekjøring, og hallen vi har valgt for dette mesterskapet er bygget mest for «rampeflow» og lines. Informasjon om NM 2022 vil komme senere i år, dette blir et NM delt opp i en park- og en street-del.

NM i park 22.-24. april avholdes i Fønix skatehall i Brumunddal, Innlandet. Fønix er en treningssenterkjede på Brumunddal og i Hamar. Fønix Brumunddal har i tillegg til skatehall blant annet treningssenter, cross-fit, kampsportsal og parkouranlegg.

Vi har valgt å dele NM i fire klasser: U11, U14, Amatør og Pro. Det vil også bli avholdt en best-trick konkurranse på slutten av helgen.

U11 – Alle som er født i 2011 og yngre — uavhengig av sponsorer.

U14 – Alle som er født mellom 2008 og 2010 — uavhengig av sponsorer.

Amatør – Åpen klasse for de med butikk-sponsor eller som anser seg selv på amatør-nivå — uansett alder.

Pro – De som anser eget nivå høyt nok, og synes de selv har god erfaring.

Best-trick – Felles best-trick for alle, hvor det går systematisk fra et element i parken til det neste.

Hjelm vil være påbudt for alle deltakere, uansett alder.

Påmeldingskjema finner du her.

Vi informerer om at all kjøring skjer på eget ansvar. Ingen billetter vil bli refundert ved skade eller for noen annen grunn, men merk:

*Hvis arrangementet blir avlyst og utsatt på grunn av koronarestriksjoner, vil det ikke være mulig å få refundert noen betalinger. Man vil da allerede ha betalt alt av kostnader for påmelding, som vil gjelde for den nye datoen satt.

Unntak:

*Hvis man kan vise at man ikke har lov til å delta på arrangementet, via dokumentasjon på obligatorisk karentene, eller legeerklæring som viser til positivt resultat på COVID-19-test, vil man få refundert alle kostnader.

For spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på epost!

    

En stor takk til sponsorene av årets park-NM: